Medic din avionul în care s-a aflat italianul infectat cu coronavirus, în carantină
Autor: Mihai Ciobanu pe 26 feb, 11:13 | Stiri

Angajații firmei din Craiova de la care a închiriat mașină italianul bolnav de coronavirus sunt în carantină într-un spațiu special. 

De asemenea, un medic din Rimini aflat la Craiova, care a avut contacte cu italianul bolnav, a informat autoritățile și va ajunge și el în carantină. Reprezentanţii DSP Dolj au declarat, pentru Mediafax, că 2 angajaţi ai firmei din Craiova care au intrat în contact direct cu italianul infectat cu coronavirus au fost duşi într-un spațiu special amendajat din oraș, în carantină.

Tot acolo va ajunge, miercuri, şi un medic din Rimini, zonă de unde provine şi italianul bolnav. Surse medicale spun că medicul din Rimini aflat la Craiova a avut contacte cu italianul bolnav și a anunțat autoritățile despre acest lucru.

189 de persoane care au ajuns în judeţul Dolj, din zone de risc din Italia, în ultimele zile, sunt izolate acasă. De asemenea, 5 persoane sunt în carantină într-un spaţiu din Craiova, unde vor ajunge și 44 de pasageri care au călătorit în avion alături de italianul infectat pe drumul Bologna –Craiova şi retur.

Te-ar putea interesa și ....
Stiri Vezi toate articolele
Crossuri parteneri