Medic din Fetești, UCIS de COVID-19. Fiica doctoriței, mesaj SFÂȘIETOR: Îmi vei lipsi toată viața
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Moartea doctoriţei Mioara Neagu a lăsat în urmă lacrimi şi durere. În urma sa a rămas o fiică studentă, cu aceeași pasiune ca a mamei sale, medicina. Tânăra a transmis un mesaj sfâșietor.

"Mămica mea mereu zâmbitoare, te rog sa ma veghezi in fiecare moment al vieții mele, și sa ai grija de mine de acolo de sus, așa cum ai avut grija și când erai lângă mine. Promit ca o sa te fac mândra de mine,voi asculta toate sfaturile tale si voi fi puternica așa cum si tu ai fost ,si ai luptat tot timpul ca eu sa fiu fericita! Te iubesc foarte mult și o sa îmi lipsești toată viața! Dumnezeu sa te ierte, mămica mea frumoasa !", a scris fiica doctori'ei pe pagina sa de Facebook, postând o poză alături de mama sa.  

Și Raed Arafat a postat pe Facebook un mesaj după ce a aflat despre faptul că medicul a fost răpus de COVID-19.

"Pandemia este o provocare pentru întreaga lume. Cei care se lupta cu virusul, încercând sa salveze viețile, fără îndoială își pun viața lor în pericol. Pierderea colegei noastre care a muncit efectiv zi si noapte la spitalul din Fetești, destinat pacienților cu COVID 19, este una dureroasa si irecuperabila pentru întregul corp medical. Ea a căzut victima bolii de care încerca să salveze pe alții. Condoleanțele colegilor si familiei!", a scris Raed Arafat.

VEZI ȘI: Singurul medic de urgență din Fetești, UCIS de COVID. ”Suntem DEVASTAȚI, nu am putut să o salvăm. S-a încercat imposibilul”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel