Medicii de familie, fără protecție. Sandra Alexiu: Nici măcar ”în cărți” nu am fost. Am primit doar sarcini și birocrație
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Medicii de familie se arată indignați de faptul că nu au primit echipamente medicale de protecție împotriva COVID-19. 

Sandra Alexiu, președintele medicilor de familie din București-Ilfov, a intervenit în direct la România TV unde a precizat că medicii de familie nu au primit sprijin din partea statului, ba din contră, au primit sarcini suplimentare. 

”Nu se pune problema să fi primit echipamente de protecție. Nici nu am fost ”în cărți”, cu toate că s-a tot spus că sunt meteriale sanitare pentru toți. În realitate se referă doar la medicii din sistemul bugetar, noi fiind privați. O singură ofertă a venit de la Unifarm, cu niște prețuri foarte mari pe care nu ni le putem permite, dar să primim ajutor din partea statului nici vorbă. Nu am primit nimic. Nu am primit decât sarcini, inclusiv o grămadă de birocrație, ca și cum nu era suficient, adeverințe, concedii, declarații pe proprie răspundere, mai ales acum când nu a mers nici sistemul informatic. Nu merge nici să dăm rețete pacienților”, a precizat Sandra Alexiu, președintele medicilor de familie din București-Ilfov. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel