Directorul Spitalului Sf. Ioan: Aveți timp să ne băgați în pușcărie după ce se termină criza
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Mai mulţi medici de la spitalul Sf. Ioan din Bucureşti au depus o plângere penală împotriva conducerii instituţiei. Procurorii au reacţionat rapid şi au început deja să lucreze la dosar. 

"Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a fost înregistrat la data de 23.03.2020 dosarul penal nr. 2297/P/2020, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor prev. de art. 352 C.p.şi abuz în serviciu prev. de art. 297 C.p., ca urmare a sesizării venite la DGPMB – Secţia 26 Poliţie din partea mai multor cadre medicale din Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. loan din Bucureşti cu privire la existenţa unui cadru organizatoric defectuos ce nu ar corespunde măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase.

Urmare a plângerii înregistrate, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti au dispus administrarea cu celeritate a probelor necesare lămuririi aspectelor sesizate.", au transmis magistraţii prin intermediul unui comunicat de presă.

Directorul spitalului acuză "politicianisme şi revanşardisme"

„Nu e momentul de politicianisme și revanșardisme. E o situație critică în care e țara noastră. Toti românii contează pe medici și lucrătorii în sistemul sanitar. Aveți timp să ne băgați în pușcărie după ce se termină criza. Nu plecăm nicăieri, suntem aici pentru binele poporului nostru. Există două tipuri de medici 1. Majoritatea covârșitoare, la lucru, pe baricade 24 din 24h fără ezitare, așa cum am jurat. 2. Câțiva laşi, fără caracter care se folosesc de criză pentru a face denunțuri false, nefondate. Sunt criminali care subminează efortul celor mulți. Familia mea e o familie de doctori, mamă, tată, nevastă, cumnată, toți suntem doctori la datorie. Nu am plecat niciunde și nu vom pleca. Ne facem datoria față de popor. Restul să fie judecat de Dumnezeu", a declarat directorul medical al spitalului Sf. Ioan, Bogdan Geavlete, pentru gândul.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel