Urmărește emisiunea live
"Medicii decid cine moare și cine trăiește!". Lala, detaliu BOMBĂ, în DIRECT: Singurele variante de IEȘIT din pandemie. În România NU EXISTĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Mihai Lala, managerul OK Medical, a oferit detalii explozive, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Val Vâlcu: "Medicii decid cine moare și cine trăiește!" Nu s-ar putea da răspunsul la celebra întrebare: De ce medicii și nu un protocol? Auzeam o variantă că dacă ești bărbat, ai un punct în plus, că sunt mai expuși decât femeile, ai 10 kilograme în plus, mai au un punct, ai 20 de kilograme în plus, ai două puncte, ai diabet, mai ai un punct. Bun, și când ajungi la scorul 7 te califici din prima la Remdesivir, oxigen... chiar dacă tu, personal, nu declari simptome.

"Protocolul și scoringul vor fi singurele variante, absolut singurele variante de ieșit din pandemie, în afară de vaccin. Acum nu există ideea de scoring, cel puțin în România. Există în cel mai mare spital din Israel, în Elveția și în Germania, în anumite zone. 

În ceea ce privește tratamentul, totul ține de analize, de evaluare. Dacă nu facem evaluări și analize și nu avem protocol și scoring, de unde să facem? După ureche, ca lăutarii", a declarat Mihai Lala, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel