UPDATE: Starea medicului este stabilă. I-a fost montat un stent coronarian / Medicul Bogdan Nica, managerul Spitalului Județean Ploiești, a făcut infarct
Autor: Florentina Constantin pe 13 apr, 11:51 | Social

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Bogdan Nica, managerul Spitalului Județean Ploiești, ar fi făcut infarct. 

UPDATE: Surse apropiate medicului au declarat pentru DCNews că acesta ar fi suferit de boala ocluzivă aorto-iliacă (sindromul Leriche), care înseamnă afectarea aterosclerotică a bifurcației aortei abdominale în arterele iliace comune. Medicului i-a fost montat un stent coronarian, printr-o procedură minim invazivă (angioplastie coronariană), iar în acest moment starea sa este stabilă, rămânând sub supraveghere medicală.

În toamna anului 2020, a fost operat pe cord deschis, la Spitalul Sfântul Constantin din Brașov, unde i s-a montat un bypass aortobifemural. 

________________________________________________________________________________________________

Doctorul Bogdan Nica, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, se află, în acest moment, alături de medicii cardiologi în sala de coronarografie, acolo unde i se acordă toate îngrijirile medicale. Acesta ar fi suferit un infarct, potrivit unor surse medicale  Antena 3.

Nu se ştie ce s-a întâmplat, dacă se simţea rău de mai multă vreme. Bogdan Nica a fost operat la inimă, anul trecut în toamnă. Avea un bypass montat.

Bogdan Nica a fost secretar de stat în Ministerul Sănătății, dar și șef al DSP Prahova.

Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri