Medicul Dorel Săndesc, dedicație pentru colegii de la ATI: În fiecare din cei în suferință îl îngrijim și îl bucurăm pe Iisus / FOTO
Autor: Ioan-Radu Gava pe 03 mai, 11:40 | Info utile

Medicul Dorel Săndesc, dedicație pentru colegii de la ATI: În fiecare din cei în suferință îl îngrijim și îl bucurăm pe Iisus / Sursă foto: Facebook Dorel Săndesc

Dorel Săndesc, vicepreședintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, a venit cu un mesaj de susținere pentru medicii din unitățile ATI.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, medicul Dorel Săndesc a transmis un mesaj colegilor lui din unitățile de terapie intensivă:

„GARDA DE PAȘTI, ÎNGRIJINDU-L PE IISUS(dedicație colegilor mei)

În cronicile trecerii Sale prin lume, Evangheliile, personajul istoric Iisus spune (Matei 25): „...am fost bolnav şi aţi venit să Mă vedeţi", explicând: "Adevărat vă spun că, ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia din aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie mi le-aţi făcut."

Iată doar câteva imagini, din mii, cu colegi de-ai noștri (aici în ATI Covid Orăștie și Timișoara), alături de semeni ai lor care, după o grea suferință, de Paști revin la viață, renasc! Și gândul mă-nfioară: în fiecare din cei în suferință îl îngrijim și îl bucurăm pe Iisus! Hristos a înviat!“, a scris Dorel Săndesc pe Facebook.

Info utile Vezi toate articolele
Crossuri parteneri