Urmărește emisiunea live
MEGA proiect care va transforma Bucureştiul. Mihai Daraban: Emblemă a Capitalei / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, a vorbit despre proiectul privind transformarea zonei Romexpo, prezentat, luni, 1 iunie, de DC News.

Camera de Comerț și Industrie a României și compania IULIUS propun un proiect amplu de dezvoltare pentru țară, reprezentativ la nivel internațional. Bazat pe un concept mixed – use unic, care îmbină atracții artistice, culturale și sociale cu funcțiuni de susținere antreprenorială, proiectul presupune transformarea Centrului Expozițional Romexpo într-un catalizator economic cu beneficii majore pentru comunitate. 

Despre acest proiect de anvergură care va transforma una dintre cele mai importante zone ale Capitalei - în primul rând pentru domeniul economic - a vorbit, într-un interviu acordat DC News TV, Mihai Daraban, preşedintele CCIR.

"Noi încercăm să dăm o altă valenţă zonei şi mai ales societăţii Romexpo care, după cum ştiţi ţine de Camera de Comerţ a României. Pavilonul central este un landmark architectonic al Bucureştiului. Încercăm să transformăm această zonă care – trebuie spus – este puţin în urma vremurilor ca şi nivel de dotări. Am mai făcut noi o sală nouă de 35.000 mp, dar totuşi…", a declarat Mihai Daraban.

DETALII ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel