Meghan Markle, geloasă pe Kate Middleton. PLANUL prin care vrea să o SPULBERE și să redevină "Regină": E pregătită să o facă!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Sussex Royal / @cambrigeroyal
Foto: Instagram Sussex Royal / @cambrigeroyal
Meghan Markle are un plan măreț după revenirea din concediul de maternitate.

Meghan Markle și Prințul Harry stârnesc controversă după controversă. 

Recent, cei doi Duci de Sussex, care au renunțat la statutul de membri seniori ai Casei Regale la începutul anului 2020, sunt din nou în centrul atenției.

Cei doi Duci s-au mutat în SUA alături de fiul lor, Archie, iar între timp, și-au cumpărat un conac de lux în California și au devenit părinți pentru a doua oară. 

Meghan, geloasă pe Kate

În urma ridicării restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19 și a revenirii lui Meghan Markle din concediul de maternitate, cei doi soțu au făcut o vizită de trei zile la New York, marcând prima lor ieșire publică comună de la nașterea lui Lilibet Diana, fiica lor.

În acest context, o sursă apropiată actriței susține că Meghan Markle este "pregătită pentru revenirea pe covorul roșu".

Mai mult, aceasta a completat că Meghan va începe să-și pună planurile în aplicare pentru a uimi la evenimentele mari precum Oscarurile și Globurile de Aur în timpul sezonului de premii de anul viitor. Decizia vine după ce Kate Middleton, cumnata lui Meghan, a furat toate privirile la premiera James Bond de luna trecută, unde a purtat o rochie cu pelerină aurie strălucitoare Jenny Packham, care a stârnit laude din partea observatorilor regali și nu numai.

Rochia lui Kate Middleton a fost complimentată inclusiv de Daniel Craig, protagonistul filmului No Time to Die, care i-a spus: "Arăți minunat!".

"Dacă ar fi avut îndrăzneala să poarte o astfel de ținută, ar fi fost distrusă"

Nu mai este un secret că între Maghan și Kate au existat mai multe tensiuni și că mereu au fost în competiție, motiv pentru care soția Prințului Harry este mai decisă ca niciodată să revină în forță la evenimente de amploare.

"A fost destul de supărător pentru Harry și Meghan să vadă reacția copleșitoare a publicului față de Kate și ținuta ei. Meghan știe că, dacă ar fi avut îndrăzneala să poarte o astfel de ținută de spectacol, ar fi fost distrusă pentru asta. Ducesa de Sussex a vrut să fie văzută ca un "superstar" la petrecerile de profil înalt din America. Când Meghan și prințul Harry s-au mutat în America, se așteptau să fie invitați la toate evenimentele de top și au vrut cu adevărat să fie văzuți ca superstaruri. Dar, evident, toate acestea s-au oprit din cauza restricțiilor și apoi Meghan a rămas însărcinată cu Lilibet.

Dar acum lucrurile au cam revenit la normal, Meghan vrea cu adevărat să meargă la toate petrecerile și evenimentele mari la care sunt invitați și să arate acea latură hollywoodiană – deși munca ei de caritate este ceea ce o face cunoscută acum, nu există niciun motiv pentru care să nu le poată face pe amândouă.

Ea va angaja propria echipă de oameni pentru a se asigura că arată cât mai bine și vrea toți stiliștii de top, make-up artiști, ținute de designer și bijuterii scumpe; ar putea să coste până la 1 milion de dolari, dar ea crede că va merita. Apariția soților Cambridge la Royal Albert Hall pentru premieră servește doar ca o dovadă în plus pentru ei că le este mai bine să plece din Marea Britanie și de la aceste tipuri de evenimente londoneze.

Ei sunt în mod constant acuzați că sunt ipocriți sau că sunt făcuți bucăți pentru alegerile lor în materie de modă sau de bijuterii, pentru modul lor de călătorie sau pentru alegerile lor profesionale. Dar Meghan are propriile planuri pentru viitorul lor la Hollywood și nu-i pasă ce spun alții despre asta", a spus sursa apropiată lui Meghan, citează evz.ro

FOTO Meghan Markle, AROGANȚĂ de 67.000 de dolari. Morgan, ATAC: Avem nevoie de un vaccin să scăpăm de ei

În vizita lor din New York, cei doi duci de Sussex au vizitat câteva obiective din metropola americană și s-au întâlnit cu oficialii locului.

Mai mult, Harry și Meghan au participat la Global Citizen Live, un eveniment organizat anual Great Lawn din Central Park, unde au promovat vaccinarea anti-Covid.

Meghan Markle a fost din nou în centrul atenției, atât pentru faptul că și-a revenit spectaculos după nașterea celui de-al doilea copil, cât și pentru ținutele și bijuteriile pe care le-a ales.

În timpul acestor întâlniri, ducesa de Sussex a schimbat mai multe ținute, a căror valoare se apropie de 67.000 de dolari, potrivit Daily Mail, citează peroz.ro

Conform sursei citate, în prima zi petrecută în New York, când au vizitat Memorialul și Muzeul Național dedicat victimelor atentatelor teroriste din 11 septembrie, Meghan Markle a ales să poarte un pardesiu în valoare de 1872 de dolari, pe care l-a asortat cu pantaloni negri, de 889 de dolari și pantofi cu tocuri Aquazzura, al căror preț se ridică la 3.374 de dolari.

Ulterior, ducesa de Sussex a îmbrăcat o altă ținută, și anume un pardesiu Max Mara, care costă 4.379 de dolari, pe care l-a asortat cu o rochie neagră (561 de dolari) și o poșetă Valextra, a cărei valoare se ridică la 3.421 de dolari. Totodată, ea și-a completat ținuta cu ochelari de soare semnați de un brand celebru, care costă 184 de dolari.

Vineri, Meghan Markle și prințul Harry au fost în Harlem, New York, acolo unde au vizitat o școală. Aici, fosta actriță americană a ales să poarte o ținută burgundy, formată din palton din cașmir (5.840 de dolari), pantaloni evazați și bluză (1.685 de dolari) și pantofi Manolo Blahnik (581 de dolari). În plus, aceasta și-a asortat ținuta cu o curea semnată de Loro Piana, a cărui preț este de 77 de dolari.

Sâmbătă, Meghan Markle a schimbat două ținute. Aceasta a purtat un outfit all beige, format din pantaloni evazați și un top simplu. Soția prințului Harry a ales, însă, să-și completeze ținuta cu un palton din cașmir, dar și cu o brățară Cartier, pe care a completat-o cu un ceas semnat de același brand, al cărui preț este de 12.000 de dolari.

Seara, ea a îmbrăcat o rochie albă, semnată Valentino, a cărui preț se ridică la 4.500 ded olari. Ea și-a completat ținuta cu cercei Cartier, în valoare de 16.500 de dolari, un ceas semnat de același brand și aceeași brățară scumpă, pe care a purtat-o și dimineața. Totodată, ea a ales să poarte niște pantofi negri cu tocuri înalte.

Care e diferența majoră dintre Kate Middleton și Meghan Markle. Experții au scos totul la iveală

Ei bine, experții au analizat îndeaproape personalitățile celor două Ducese care se transpun în cele mai mici alegeri. 

Se știe deja că Meghan Markle și Kate Middleton au avut un trecut cu totul diferit, înainte de a-i cunoaște pe Prinți, iar cele două au gusturi complet diferite, inclusiv în ceea ce privește vestimentația. 

Spre deosebire de Meghan Markle, care a renunțat alături de Prințul Harry la statutul de membri seniori ai Casei Regale, Kate Middleton are mai multe reguli de respectat în serviciul Coroanei, dat fiind faptul că odată cu urcarea pe tron a Prințului William, ea va deveni Regină. Astfel, în ceea ce privește vestimentația, ea trebuie să fie mereu atentă la culori, croiul pieselor, lungimea și accesoriile purtate, ceea ce nu am putea spune despre Meghan Markle.

O asemănare între ele însă este faptul că odată intrate în Familia Regală, ambele au devenit rapid modele în modă și au ajutat la epuizarea stocurilor de haine, bijuterii sau pantofi pentru mai multe branduri. 

Mai mult, ambele au fost comparate cu regretata lor soacră, Prințesa Diana, nu numai în privința comportamentului blând și calm, ci și în ceea ce privește implicarea în anumite proiecte caritabile sau din punct de vedere vestimentar.

O revistă cunoscută a publicat un articol în care erau pomenite ocaziile cu care Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana, în timp ce Meghan Markle a fost apreciată tot pentru același motiv. Cu toate acestea, există o diferență în alegerile lor și în felul în care au decis acestea să pună totul în practică.

Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel