Meghan Markle nu a fost acceptată DE LA ÎNCEPUT. Dezvăluiri despre familia regală
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 25 mai, 18:05 | Vedete

Foto: Agerpres

Meghan Markle a fost „convinsă că exista o conspirație" și că Familia Regală Britanică era „împotriva sa" odată ce s-a cuplat cu Prințul Harry, transmite un expert regal.

Meghan Markle a fost „convinsă că exista o conspirație" și că Familia Regală Britanică era „împotriva sa" odată ce s-a cuplat cu Prințul Harry, transmite un expert regal, conform Daily Mail.

Ducele și Ducesa de Sussex au renunțat la îndatoririle regale în martie și s-au mutat în casa de 17 milioane euro a actorului Tyler Perry, în Hollywood, California, cu fiul lor Archie.

Acum, unul dintre prietenii cuplului a dezvăluit cum Ducesa „s-a simțit ca o străină de la începutul" vieții sale în Familia Regală. Sursa a explicat pentru The Times că Meghan „a fost convinsă că există o conspirație împotriva sa, așa că practic s-a autoizolat când cei doi s-au mutat în Frogmore".

O străină de la început

 

„Cred că s-a simțit ca o străină de la început. Aceasta nu era viața cu care se obișnuise și a dorit să scape", a mai transmis sursa citată. Un alt cunoscător din interior a explicat cum Ducesa a avut probleme după nașterea lui Archie, simțindu-se „singuratică" în Windsor și „neîmplinită" de datoria regală.

Astfel, prietenii au început să se îngrijoreze că Meghan „începe să fie sătulă" în timp ce a început două proiecte uriașe. După ce și-au anunțat planurile, în ianuarie, cuplul s-a mutat inițial în Canada, însă cei doi au ajuns eventual în Los Angeles, Statele Unite, din cauza închiderii granițelor de stat provocată de coronavirus.

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri