Meghan Markle nu se mai ascunde după interviul cu Oprah. Prima apariție la TV, mesaj pentru milioane de femei
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Meghan Markle a apărut pentru prima dată la televizor, după interviul controversat cu Oprah Winfrey.

Ziua Regalității, 10 mai, TRIPLĂ semnificație. Ce a făcut Carol I pentru România și care este mesajul pe care l-a lăsat țării în testament

Meghan Markle și Prințul Harry au stârnit o mulțime de controverse odată cu interviul acordat pentru Oprah Winfrey.

Cei doi au făcut acuzații dure la adresa Familiei Regale care au ridicat mari semne de întrebare. Printre toate, acuzațiile despre rasism au fost cele care au pus capac și o mulțime de persoane publice și admiratori ai Casei Regale au condamnat-o pe Meghan Markle pentru modul în care a vorbit despre familia soțului ei și inclusiv despre decizia de a se muta alături de Prințul Harry din Marea Britanie, în SUA. 

Meghan Markle, prima apariție publică după interviul cu Oprah Winfrey 

Meghan Markle a avut prima apariţie televizată de la interviul cu Oprah Winfrey și a transmis un mesaj pentru milioane de femei.

Ducesa de Sussex susţine femeile grav afectate de pandemie. În cadrul unui interviu, Meghan Markle a menţionat importanţa pe care o are vaccinul la repornirea economiei mondiale.

În State, peste 5 milioane şi jumătate de femei şi-au pierdut locul de muncă, iar la nivel mondial aproape 47 de milioane de femei riscă să trăiască în sărăcie. Mai mult, ţările care au neapărată nevoie de cât mai multe doze de vaccin trebuie să fie susţinute.

Ne gândim la toate femeile tinere de pe glob care trebuie să primească suportul pentru a ne conduce mai departe. Viitorul lor depinde de deciziile şi acţiunile pe care noi le luăm acum, pentru a le pregăti atât pe ele, cât şi pe noi pentru o zi de mâine plină de succes, compasiune şi echitate”, a spus ducesa de Sussex, citează Mediafax.

Motivul pentru care Prințul William nu o să o ierte niciodată pe Meghan Markle

Un senior al Familiei Regale britanice a vorbit despre despre tensiunile care există între Prințul William, Meghan Markle și Kate Middleton. 

Este bine cunoscut faptul că relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton este una destul de tensionată, în ciuda încercării Prințului William, moștenitor al tronului, de a le uni pe cele două.

Apropiatul Casei Regale spune că deși a fost un fiasco între Meghan Markle și Kate Middleton, cel mai suparat dintre toți este Prințul William pentru felul în care cumnata sa s-a comportat cu soția lui. Cea mai mare problemă este că Meghan a tratat-o urât pe Kate și eforturile acesteia de a se apropia de ea au fost interpretate total greșit, potrivit The Sun.

Ce a îndepărtat-o, de fapt, pe Kate Middleton de Meghan Markle

Prințul William, furios pe Meghan Markle: "Nu o va ierta niciodată!" Detaliu sensibil din Familia Regală, legătură cu Kate Middleton

Meghan Markle a enervat-o pe Regină. Ordinul clar dat de Suverană

Meghan Markle a enervat-o pe Regină. Ordin clar, se cere intervenția de urgență: Renunță, a depășit linia ROȘIE!

La puțin timp după ce și-a lansat prima carte de povești pentru copii, Meghan Markle a fost somată de Regina Elisabeta pentru a șterge de urgență "Meghan, Ducesa de Sussex" de pe coperta cărții. 

Express a efectuat un sondaj prin care a cerut cititorilor părerea în ceea ce privește dreptul lui Meghan Markle de a folosi titlul regal pentru a-și vinde cartea, "The Bench", care explorează legătura dintre un tată și tânărul său fiu.

Rezultatul sondajului este fulimnant și se observă clar că Meghan Markle nu mai este iubită de public, așa cum era la începutul relației cu Harry.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel