Meghan Markle, senzație la TV. Accesoriul purtat de Ducesă, furori pe internet. I-a aparținut Prințesei Diana / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Meghan Markle a impresionat prin apariția sa strălucitoare în cadrul unui discurs înregistrat pentru concertul caritabil Vax Live. 

Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, a purtat o rochie Carolina Herrera de 1.200 de lire sterline. Ținuta a fost completată de ceasul Cartier de 17.800 GBP al prințesei Diana și bijuterii din aur. Soția lui Harry a purtat, de asemenea, o brățară Cartier Love de 5.000 de lire sterline și o brățară de aur de 2.361 de lire sterline.

Meghan Markle a purtat bijuterii finuțe, dar extrem de scumpe în timpul mesajului preînregistrat pentru concertul Vax Live, în care a susținut că virusul COVID a stagnat progresele femeilor de culoare. 

Ducesa de Sussex este un fan al purtării simultane a mai multor bijuterii. De departe, bijuteria care a atras atenția a fost ceasul auriu Cartier Tank al prințesei Diana, despre care se crede că este un cadou de la Harry. Prințesa Diana primise ceasul de la tatăl ei, în ziua în care a împlinit 21 de ani. 

La acea vreme, în valoare de 23.000 de dolari (17.800 de lire sterline), ceasul elegant a fost purtat de Diana de mai multe ori, inclusiv în cadrul unei vizite din 1997, la templul hindus Shri Swaminarayan Mandir din Londra. 

Meghan a primit mai multe bijuterii din colecția Dianei. Acestea includ cercei fluture și brățara de aur ale Dianei pe care Ducesa de Sussex le-a purtat în turneul australian în 2018. 

Îmbrăcată într-o rochiță roșie, cu flori de mac, Meghan a declarat: „Eu și soțul meu suntem încântați că vom avea o fetiță. Este un sentiment de bucurie pe care îl împărtășim cu milioane de alte familii din întreaga lume". 

Concertul Vax Live a avut loc duminica trecută pe stadionul Lo-Fi din Los Angeles. Prințul Harry a fost prezent la concert, însă Meghan s-a retras în ultimul moment, scrie Dailymail.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel