Meghan și Harry, LOVITURĂ de teatru. MUTARE definitivă. "ASTA e prima casă pe care vreunul a deţinut-o vreodată"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Meghan Markle și Prințul Harry au dat o nouă lovitură pentru cârcotași. S-au mutat din nou, departe de Los Angeles. 

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa, Meghan Markle, ducesă de Sussex, s-au mutat la Santa Barbara, în California, conform anunţului făcut miercuri de un purtător de cuvânt al ducilor de Sussex, transmite DPA, citează Agerpres. 

Harry, 35 de ani şi fosta actriţă Meghan Markle, 39 de ani, originară din Los Angeles, au anunţat în luna ianuarie că fac un pas în spate din prim-planul Casei Regale britanice şi că doresc să ducă o viaţă "mai independentă" în America de Nord.

Și-au luat un conac



Santa Barbara se află la aproximativ 180 de kilometri nord-vest de Los Angeles, unde s-a aflat, până recent, reşedinţa cuplului. Ducele şi ducesa de Sussex s-au mutat în noua casă din Santa Barbara în luna iulie. Cei doi s-au integrat într-o nouă comunitate liniştită şi speră că vecinii le vor respecta viaţa privată.

Ducii de Sussex au avut o serie de incidente cu paparazzi şi au apelat la instanţă la Los Angeles pentru a opri vânzarea spre publicaţii tabloide şi publicarea unei fotografii cu fiul lor, Archie.

"Nu sunt oaspeții nimănui"

„Harry și Meghan trăiesc în liniște în propria lor casă din Santa Barbara încă de la începutul lunii iulie. Nu sunt oaspeții nimănui şi nici ai lui Oprah, ci și-au cumpărat singuri această casă. Aici vor să-și continue viața după ce au părăsit Marea Britanie. Aceasta este prima casă pe care vreunul dintre ei a deţinut-o vreodată.

Ei intenționează să își stabilească rădăcinile în această casă și în comunitatea liniștită, care le oferă o intimitate considerabilă. Aici vor să-l aducă pe Archie, unde se speră că poate avea o viață cât mai normală. Harry și Meghan nu au intenționat niciodată să facă din Los Angeles casa lor. Era un loc bun pentru ei, la sosirea lor în SUA, pentru a fi aproape de mama lui Meghan (care locuiește în LA)”, a declarat o sursă pentru Page Six, citează evz.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel