Melania Trump RUPE tăcerea despre violențele de la Capitoliu: Este ÎNCURAJATOR, dar nu putem accepta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Melania Trump a transmis un mesaj ferm în urma violențelor de la Capitoliu. 

Melania Trump, care a păstrat tăcerea după violenţele de la Capitoliu comise de susţinătorii soţului său, a reacţionat în cele din urmă luni şi a condamnat aceste violenţe, însă a denunţat şi "atacuri" cărora le-ar fi căzut victimă, relatează AFP, citează Agerpres.

"Condamn total violenţele care au avut loc la Capitoliu. Violenţele nu sunt niciodată acceptabile. Este încurajator să vezi că atât de mulţi oameni s-au entuziasmat şi pasionat de un scrutin, dar nu putem accepta ca această pasiune să se transforme în violenţă", scrie soţia lui Donald Trump într-o scrisoare postată pe site-ul Casei Albe.

Melania Trump nu evocă totuşi explicit faptul că susţinătorii soţului său, incitaţi de retorica şi de refuzul său de a accepta verdictul urnelor, sunt cei care au semănat haos la Capitoliu.

Prima Doamnă profită de această scrisoare şi pentru a denunţa "bârfele murdare", "atacurile personale" şi "acuzaţiile înşelătoare" care au vizat-o, fără a furniza amănunte suplimentare privind episoadele la care face referire.

Tăcerea Melaniei Trump după atacul de miercuri a ridicat numeroase întrebări în media americane, notează AFP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel