Membru PMP, numit secretar de stat la Ministerul Educației
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Ludovic Orban gov.ro
Ludovic Orban gov.ro
Un secretar general al PMP a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Educației.

Lucian Rădulescu, secretar general al PMP Prahova, a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Educației și Cercetării, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Totodată, Nicolae Drăghiea a fost numit inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului, citează Mediafax.

Astfel, potrivit deciziei publicate în Monitorul Oficial, premierul Ludovic Orban l-a numit pe secretarul general al PMP Prahova, Lucian Rădulescu, în funcția de secretar de stat la Ministerul Educației și Cercetării.

Altă numire în Ministerul Economiei

O altă decizie publicată în Monitorul Oficial prevede numirea fostului președinte al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), Niculae Havrileț, în funcția de secretar de stat la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Totodată, Nicolae Drăghiea a fost numit prin mobilitate în funcția publică de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului. Executivul a adoptat vineri o hătărâre pentru aplicarea mobilității acestuia din funcția de prefect al județului Mehedinți în funcția publică de inspector guvernamental.

Nicolae Drăghiea a fost deputat în legislatura 1992-1996.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel