Mercedes cu suspensii de LEMN. RAR a publicat fotografiile. "Unde poți să legi cu sârmă, e păcat să pui șurub!" - FOTO în articol
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Mercedes cu suspensii de LEMN. RAR a publicat fotografiile / Foto: Pixabay
Mercedes cu suspensii de LEMN. RAR a publicat fotografiile / Foto: Pixabay
Reprezentanţii Registrului Auto Român (RAR) au publicat fotografii cu un Mercedes care avea suspensii din lemn. 

Reprezentanţii Registrului Auto Român (RAR) au găsit o bucată de lemn în locul unei piese de la sistemul de suspensii al unui autoturism Mercedes-Benz și au publicat fotografiile pe Facebook. Mașina este a unui şofer din Caraş-Severin. Proprietarul autoturismului le-ar fi spus angajaților RAR că știa de această problemă, însă nu a apucat să o rezolve. Cum era de așteptat, RAR nu au eliberat cartea de identitate a vehiculului.

"Astfel de deficiențe tehnice au identificat colegii noștri de la RAR Caraș-Severin în timpul verificării unui autovehicul care a venit la reprezentanță.", au scris reprezentații Registrului Auto Român (RAR), pe pagina de Facebook.

"Încă o dată se dovedește că românul e inventiv!"

După publicarea fotografiilor, internauţii s-au întrecut în glume pe seama proprietarului maşinii.

"Cred că în loc de mecanic a dus mașină la pădurar." /  "Nu înțeleg unde e problema... Omul și-a pus lemne pt iarnă, să nu-i fie frig." / "Unde se găsește kitul respectiv și la ce preț?" /  "La dezmembrare te alegi și cu un metru cub de lemne!" / "Încă o dată se dovedește că românul e inventiv!" / "Unde poți să legi cu sârmă, e păcat să pui șurub!",  sunt doar unele dintre glumele făcute de internauți.

Alții însă nu prea au avut chef de glume

"RAR-ul vrea mașină perfectă dar nu realizează că avem drumuri de toată jenă, nu sunt de acord cu așa ceva, asta clar, dar mai ușor cu 'rablele, pericole pe șosele' câte accidente au fost din cauza stărilor tehnice a mașinii gen direcție lipsă frâne, anvelope explozie etc, 1/1000. Câte accidente sunt din cauza zmeilor și șmecherașilor? 1000/1000. Nu sunt de acord cu lucruri de genul, dar luați tăticu talonu pentru rable care scot furnal după ele, le cade tablă de rugină nu pentru că doamne ai amortizoarele curse sau ai o bucșa mai slabă sau de ai două puncte de rugină. Faceți salarii că în UE astfel încât omu să nu facă foamea și pentru o rată la un logan nou.", a scris un internaut

"Întrebarea care poate ar trebui să v-o puneți, Registrul Auto Român Oficial , ar fi "Totuși cum s-a putut gândi respectivul posesor că s-ar putea prezența cu mașină la ITP în așa hal și să-l ia?!". Și cu o asemenea întrebare se cam mută focusul de pe posesorii de mașini într-o stare îndoielnica, spre voi. Și astfel, avem șanse să ne apropiem de miezul problemei... Și mai am eu o întrebare: "cum a fost în stare RAR să dea OK-ul pentru înmatricularea în România a mașinilor cu volan pe dreapta?" Ori, dacă băgați răspunsul că mașinile respective proveneau dintr-o țară UE la momentul respectiv, "cum de le mai permiteți acum să circule?".", a scris un alt bărbat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel