MERCUR iese din RETROGRAD! Pregătiți-vă pentru schimbări mari!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Pe 18 octombrie, Mercur își oprește ultima retrogradare din anul 2021. 

Mercur și-a oprit retrogradarea, în semnul Balanței, astăzi. Poți respira ușurat! Mai ales cei care au marcaj de Berbec, Rac, Balanță sau Capricorn. Viața acestora sigur a fost dată peste cap cel puțin din 27 septembrie.

Un lucru este clar: din 18 octombrie, fiecare dintre noi va avea mai multă claritate într-un anumit domeniu. Și ținând cont de faptul că și Jupiter își opreste retrogradarea într-un semn compatibil cu cel al lui Mercur, vom avea parte și de multe revelații referitoare la relațiile/parteneriatele/prieteniile din viața noastră.

Previziuni pentru zodii

Berbec

Vei putea vedea mai clar cine are dreptate. Sau cine sunt oamenii care se gândesc cu adevărat la tine. Mercur își reia mersul direct exact în zona relațiilor, ceea ce înseamnă că și comunicarea cu partenerul se va schimba. Vei căpăta și mai mult tact.

Taur

Mercur își reia mersul direct în zona serviciului și a stilului de viață. Vei da dovadă de multă diplomație în discuțiile cu colegii. Îți poți relua și unele treburi gospodărești amânate din cauza lui Mercur retrograd.

Gemeni

Mercur este guvernatorul tău, deci îți priește această perioadă. Totuși, câteva zile începând de astăzi, s-ar putea să simți așa o frenezie, o efervescență, o dorință de a face ceva doar pentru tine. Poți începe prin a te documenta despre o pasiune.

Rac

Mercur în mers direct te va ajuta enorm în dialogul cu familia, mai ales dacă sunt chestiuni de negociat sau mediat. Atât tu, cât și apropiații, veți putea purta o discuție fără clipe de impulsivitate. Sau fără a fi prea subiectivi.

Leu

Acum poți trimite fără griji mesaje, email-uri, scrisori, colete. Tehnologia nu îți va mai da bătăi de cap. Mercur în mers direct îți garantează că și călătoriile, scurte sau lungi, vor fi mai liniștite și fără momente neprevăzute.

Continuarea pentru toate zodiile pe ASTROSENS.RO!

 

 

 

Lună Plină în Berbec. Daniela Simulescu: Riscuri de accidente la nivel mondial. Răutăți bazate pe suferință

 

Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a vorbit despre Luna Plină în Berbec, un eveniment ce va avea loc pe data de 20 octombrie.

„Luna Plină în Berbec va avea loc pe 20 octombrie, în jurul orei 17:57. E acel moment în care Soarele și Luna sunt în opoziție și vezi Luna Plină pe cer. Pe Lună Plină se întâmplă evenimente, situații, întâlnim tot felul de oameni. Ea se petrece imediat după ce Mercur și Jupiter și-au oprit retrogradarea. De asemenea, Luna Plină se petrece cu un careu Marte - Pluto. Nu e o Lună Plină ce mie îmi place.

Atunci când vorbim de Berbec, vorbim de competiție, de grabă, de agresivitate și furie. Furia nu e un lucru rău neapărat, dar există în fiecare dintre noi, chiar și în cei care se dau sfinți. Acest aspect nu face decât să crească mai mult nervozitatea la nivel individual, național și mondial. Când vorbim de Berbec, vorbim de explozii, accidente, incidente, relații terminate. Când Berbecul nu mai e vrea e pentru că nu mai poate, pentru că vremurile pe care le trăim le vom resimți foarte mult la nivel emoțional, chiar dacă ne vom chinui cognitiv. Vremurile pe care le trăim sunt ca o bombă care stă permanent să explodeze, ca un vulcan care stă să erupă, iar când se va întâmpla acest lucru nu va fi bine.

Când vorbim de un careu Marte - Pluto, vorbim de furie, agresivitate înmagazinată, nervi, frustrări, supărări, toți își spun oful, toți au o răutate. Orice răutate pe care o vedeți în zilele următoare e una din răutate și suferință. Dacă vedeți oameni că sar, că se ceartă, că sunt impulsivi și agresivi, e pentru că suferă și efectiv s-au săturat”, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel