MERCUR în BERBEC, din 11 aprilie. Ce mari schimbări aduce. Află de la astrologul DCNews, Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Horoscop Berbec/ pixabay foto
Horoscop Berbec/ pixabay foto
Pe 11 aprilie, Mercur intră în Berbec. Cum ne va influența gândirea și modul de comunicare? Veți afla de la astrologul DCNews.ro, Daniela Simulescu.

“Iată că astrele vor să primim și vești bune. Mercur, planeta comunicării, iese pe 11 aprilie din Pești, și întră în semnul Berbecului, pe care îl va tranzita până în data de 27 aprilie. 

Vedeți voi, cât a fost în Pești, unde a și retrogradat, Mercur ne-a adus panică, haos, știri false, frici, gândire încețoșată, confuzie și a ajutat la răspândirea lor fără limite. Acum că va intra în Berbec, gata!”, ne anunță Daniela Simulescu. 

Aceasta a mai adăugat și că “semnul Berbecului este direct, pe șleau, grăbit și nu iubește deloc, dar deloc, teoriile conspirației. Vrea să știe clar totul și repede. Nu are timp de scenarii, vorbe dulci sau suferință. De aceea, și modul nostru de comunicare se va schimba. Da, avem pandemie, da, avem restricții, dar chiar nu este cazul să ne plângem atât. Și ne vom supăra pe cei care se victimează fără să fi pățit ceva cu adevărat. Ba chiar îl vom certa. Din fericire, Mercur în Berbec este și foarte optimist, deci ne vom regăsi speranța și dorința de a trăi. Veți observa că și autoritățile se vor adresa oamenilor într-un mod care nu va mai lăsa loc de interpretări. “

Află informații complete sâmbătă, 11 aprilie, de la 10:00, când emisiunea realizată de către astrologul Daniela Simulescu va fi transmisă live pe Dcnews.ro și pagina de Facebook DCNews. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel