Mesaj dur pentru poliţişti, chiar de la un coleg. "Nu ne mai rămâne decât să fim mai buni"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
Poliţiştii din România primesc un mesaj dur chiar din partea unui coleg. Acesta le transmite poliţiştilor că de acum le rămâne doar să fie mai buni. 

"Patrulam iarna pe jos, noaptea, la -28 grade, și căutam o scară de bloc fară interfon. Intram și stăteam vreo 10 minute să ne mai încălzim. Când mai venea sau ieșea cineva din scara de bloc, ne prefăceam că aveam treabă pe acolo. Aveam doar două Dacii 1310 la muncă și un Mercedes Vito, iar cine prindea pe ele avea coa(t)ele mari. In Dacii ne îngrămădeam câte 4, uneori 5. În Vito înghețai pe locurile din spate. Acum ne plângem că nu ne plac culorile de pe Logan. Că-s nemțești sau austriece. Că n-au tricolorul românesc și că au doar 90 de cai.

Au și tricolor, au și stema României! Iar culorile sunt faine.", a scris Dani Cek, jandarm de profesie, pe pagina sa de Facebook. 

"Ne rămâne doar să ne pregătim"

"Ne doream să nu mai fim confundați cu Poliția Locală. Nu ne plăceau Loganurile 1.4 mpi cu vreo 75 cai. Mai erau și ruginite, fară aer conditionat și aveau rampele stricate. Ne plângeam de vechile pistoale Carpați. Uite că vin altele, mult prea bune. Incomparabile. Vor veni și bodycam-uri. Parcă asta ceream...Se pare că vom avea și o ținută tactică, mult mai lejeră, mult mai practică în teren.

Ne mai rămâne doar să ne pregătim, să fim mai buni!", a mai scris acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel