Mesaj IMPORTANT pentru toate zodiile. Te așteptai la așa ceva?! Nu vei uita ce urmează
Autor: Rodica Mitu pe 08 iul, 16:38 | Magazin
Exclusiv

Tranzitul lui Marte în Berbec, unul extrem de importanat, se va încheia în ianuarie 2021.

„Marte străbate un semn zodiacal în aproximativ două luni, dar de data aceasta va dura mult mai mult, până pe 7 ianuarie 2021. Și asta pentru că Marte va și retrograda, în perioada 10 septembrie - 14 noiembrie”, a explicat Daniela Simulescu, astrolog DCNews. 

Așadar, Marte în Berbec va retrograda și va face aspecte ce vor avea un impact major. „Vor apărea tensiuni, chestii noi, lumea se supără, comentează. Pe 4 august, Marte va face careu cu Jupiter. Vom avea exces de zel, vom simți că putem, vom simți că lumea este a noastră. Pe 13 august, Marte va face careu cu Pluto. Luptele de putere vor fi foarte serioase, mai ales la nivel mondial! Vor fi certuri în spatele cortinei. Pe 24 august, o dată importantă, Marte face un careu cu Saturn. Ne vom autosabota, există riscul unor probleme de sănătate, conflicte ce vor ține foarte mult. Ne vom plânge, victimiza”, a spus astrologul.

Avem, totuși, șansa să o luăm de la început!

 

 

Despre acest tranzit important, dar și despre cum li se va schimba viața zodiilor, aflați mai multe în cadrul emisiunii realizate de astrologul DCNews, Daniela Simulescu:

 

Te-ar putea interesa și ....
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri