Mesajul lui Borza în pandemie: Eu nu sunt medic, dar așa se explică și multe dintre decese
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Remus Borza / Foto AGERPRES
Remus Borza / Foto AGERPRES
Deputatul Remus Borza a vorbit despre măsurile luate de Guvern în contextul noului coronavirus, având și un îndemn pentru români.

„Eu nu sunt medic, dar, câtă vreme nu avem un vaccin, probabil o să-l avem peste un an sau doi ani, oricum durează cel puțin un an până să fie utilizat pe scară largă, nu avem o altă alternativă decât să mergem pe o imunizare în masă. Altfel, o să ne demoralizeze pe toți”, a spus Remus Borza în cadrul unui interviu acordat DCNews.

„Noi avem o speranță medie de viață de 75 de ani, față de 81 de ani la nivel european. Sunt populații mult mai îmbătrânite în Italia, Franța, Marea Britanie, chiar și America, nu mai vorbesc despre obezitatea foarte mare din SUA. Așa se explică și multe dintre decese”, a spus Remus Borza.

Indiscutabil, îndemn populația la mai mult discernământ, la mai multă responsabilitate. Dar nici să nu ducem în extrem măsurile restrictive”, în opinia deputatului.

„Din punctul meu de vedere, al unui om care vine din economie, măsurile luate de Guvernul Orban în februarie-martie au fost foarte bune”, a adăugat Remus Borza.  

Declarațiile complete, AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel