Mesajul lui Darren Cahill în ziua în care Simona Halep s-a căsătorit
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Captură video
Captură video
Simona Halep s-a cununat civil, miercuri, cu Toni Iuruc, în Mamaia, județul Constanța.

Darren Cahill i-a felicitat pe cei doi printr-o postare pe Twitter, la care a atașat mai multe fotografii de la eveniment.

„Cununia dintre Simo și Toni în România. Felicitări, vă îmbrățișez pe amândoi! Un cuplu senzațional. Petrecere frumoasă alături de familie și prieteni diseară!", a scris pe Twitter Darren Cahill.

Ce nume va avea în buletin Simona Halep după căsătorie

În România, după căsătorie, femeia poate alege dacă își va păstra numele, dacă ia lua numele soțului sau dacă va purta ambele nume de familie.

După căsătoria cu Toni Iuruc, Simona Halep ar fi decis să poarte ambele nume. Astfel, o va chema Simona Halep – Iuruc.

După căsătoria civilă de la Constanța, pentru Simona Halep și soțul său urmează căsătoria religioasă, care va avea loc anul viitor. Până atunci, după ce Simona Halep a devenit astăzi, oficial, soția lui Toni Iuru, cei doi vor petrece într-un club de lux din Mamaia.

Astrologul Daniela Simulescu a vorbit despre contextul astral în care s-a desfăşurat evenimentul, dar şi despre ce prevăd astrele pentru tânăra familie.

„Simona Halep este o nativă Balanță, cu Luna în Taur și Venus în Leu. În 2021, Saturn îi face opoziție cu Venus, tranzit care aduce nevoia stabilizării și oficializării relației, dar și mai multă seriozitate în ceea ce privește sfera amoroasă. Și să nu uităm de întoarcerea lui Saturn, care se petrece în jurul vârstei de 29 ani. Atunci este primul test de maturitate din punctul de vedere al astrelor", a explicat Daniela Simulescu, astrolog DC News şi Astrosens. Mai multe, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel