Mesajul unei bolnave de cancer pentru Vlad Voiculescu: Ne condamnați la moarte! Vă cer eutanasierea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
O femeie bolnavă de cancer îi transmite un mesaj zguduitor ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Corina Alexandru, președinte al Asociației Oncologic Rom, este o femeie din Constanța, bolnavă de cancer, care a transmis o scrisoare deschisă către Vlad Voiculescu, prin care îi cere să aprobe Legea eutanasierii, scrie realitatea.net. În motivarea acestei cereri, femeia a vorbit despre situația bolnavilor cronici, care nu mai reușesc să își găsească un loc în spitale, din cauza protocoalelor COVID. 

"Eu am mai vorbit despre acest lucru. Atunci când ești pe ultima sută de metri, în țările civilizate ți se oferă această oportunitate: eutanasierea. Nimeni nu și-a dorit această pandemie, această nenorocire, este clar asta. Eu nu întâmpin probleme acum, dar mi s-a întâmplat să ajung la spital și să nu fiu internată din cauza COVID. Nu poți să limitezi internarea unui pacient, unui bolnav de cancer sau cardiac din cauza COVID-19. Cunosc oameni care nu reușesc să găsească medicamentele de care au nevoie, pacienți care mă sună pentru că nu știu ce să facă. Încă mai există listele de așteptare pentru tratamentele de care au nevoie. În fiecare lună stau cu inima cât un purice. Sunt bolnavi de cancer în fază terminală care nu se pot interna în spital. (...) Ne condamnați la moarte.", a afirmat Corina Alexandru, din Constanța, președinte al Asociației Oncologic Rom, bolnavă de cancer.

Reamintim că Vlad Voiculescu a anunțat că operațiile care nu sunt urgente vor trebui amânate, iar tot efortul medicilor va trebui acordat pacienților Covid. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel