Mesajul unei măicuțe în pandemie: ”VĂ IMPLOR!” Imaginile durerii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Măicuțele au, mai mult ca niciodată, nevoie de noi.

Trei măicuțe din județul Constanța au nevoie de ajutorul nostru pentru a-și continua o misiune nobilă.

'Suntem un Schit înființat recent, având doar o casă a chiliilor, unde locuim 3 măicuțe, 4 copii orfani și 4 vârstnici fără adăpost. Ne străduim să începem fundația Bisericii noastre după Paști, dar și un mic centru pentru copiii orfani. Vă implorăm, dragi credincioși, în numele Domnului Dumnezeu să ne sprijiniți financiar, după puterea și sufletul dvs., pentru a oferi copiilor o viața decentă și o Biserică cu hramul Sfântului Evanghelist Matei și a Sfântului Ierarh Dionisie Erhan.'

'Vă voi ține la curent cu facturile ce le vom primi de la firmele de construcții pentru a avea încredere că banii dvs. vor fi cheltuiți în mod sincer pentru cele două proiecte de suflet! Eu am fost foarte bolnavă și Dumnezeu m-a salvat. Doresc pe acestă cale să Îi mulțumesc. De asemenea, le adresez mulțumiri celor care îmi întind o mână de ajutor pentru că eu nu am posibilități financiare. Și prin intermediul dvs. și al cititorilor dvs. sper să ne continuăm misiunea celor două proiecte de suflet. Bunul Dumnezeu să vă ajute, să vă dea sănătate! Bunul Dumnezeu să vă binecuvinteze! Doamne ajută!' a transmis Maica stareță Veniamina Badea de la Schitul Sfântul Apostol și Evanghelist Matei, comuna Mircea Voda Gară, județul Constanța.

Cont bancar: RO10RNCB0118162371720001. BCR
Schitul Sfântul Apostol și Evanghelist Matei, Comuna Mircea Vodă gară, Județul CONSTANȚA

 

Îndemn pentru credincioși în vreme de pandemie Covid - 19

 

'Îi îndemnăm pe credincioși să nu mai fie triști din cauza a ceea ce se întâmplă în jurul nostru pentru că bunul Dumnezeu ne va salva. Sunt sigură de acest lucru chiar dacă stăm acasă și nu putem să frecventăm sfintele slujbe. Bunul Dumnezeu ne primește fiecare rugăciune, fiecare cerere și sper să ne ierte pentru că L-am supărat.' a mai adăugat Maica stareță Veniamina Badea, pentru DC News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel