Messi, înapoi pe teren în mai? Când revine LaLiga
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
LaLiga ar putea reveni destul de devreme, iar președintele Javier Tebas a dezvăluit data.

LaLiga ar putea reveni destul de devreme, iar președintele Javier Tebas a dezvăluit data, conform BBC Sport.

28 mai este cea mai optimistă dată de reîntoarcere a competiției spaniole care a luat sfârșit pe 11 martie, chiar atunci când Atletico Madrid a eliminat Liverpool din Champions League, competiție câștigată anul trecut de cormorani.

Antrenamentele revin odată cu ridicarea stării de urgență

Javier Tebas a transmis și că antrenamentele nu vor fi permise până când starea de urgență din Spania nu va dispărea, iar termenul din acest moment este 26 aprilie.

Președintele LaLiga a estimat că cluburile europene ar putea pierde un miliard de euro dacă sezonul actual este pur și simplu anulat.

„Din toate scenariile la care ne gândim împreună cu Uefa, cele mai probabile sunt 28 mai, 6 iunie și 28 iunie", a transmis el. „Nu putem spune o dată exactă. Aceste lucruri depind de autorităților Spaniole. Însă, încă putem să revenim la antrenamente înainte de data aceea".

150 de milioane de euro sunt bani deja pierduți

„Dacă privim impactul economic, incluzând banii pe care i-am primi din competițiile europene, cluburile spaniole ar putea pierde un miliard de euro. Dacă revenim, dar fără spectatori, ar fi o pierdere de 300 milioane euro. Chiar și dacă revenim la jucat cu spectatori, pierderile au fost deja înregistrate: 150 milioane euro".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel