Messi și-a invitat colegii de la Barcelona la un grătar la reşedinţa sa
Autor: Andrei Itu pe 04 mai, 11:42 | Fotbal

Messi și-a invitat colegii de la Barcelona la un grătar la reşedinţa sa

Căpitanul echipei de fotbal FC Barcelona, Leo Messi, a organizat  la reşedinţa sa un prânz pentru întreaga echipă pentru a marca finalul de sezon, în care catalanii îşi joacă şansele în La Liga, informează agenţia EFE. 

La grătar, conform cotidianului Marca, au fost prezenţi toţi membrii echipei, însoţiţi de partenerele lor. În acest fel, Messi, în calitate de căpitan al echipei, şi-a manifestat vizibil angajamentul faţă de echipă, cu puţine zile înaintea meciului crucial cu Atletico Madrid de sâmbăta viitoare, în care Barca îşi joacă şansele la titlu.

Masa a fost organizată în grădina casei lui Messi, iar meniul a constat în celebra friptură de vită argentiniană la grătar, meniu pe care atacantul argentinian l-a mai servit coechipierilor săi de la Barcelona.

Jucătorii Barcei s-au mutat acasă la Messi după antrenamentul de luni şi la o zi după victoria catalanilor în faţa Valenciei (3-2), în etapa a 34-a a campionatului, în care Leo Messi a înscris o dublă. FC Barcelona a egalat-o pe Real Madrid în clasament, fiind despărţită de doar două puncte de liderul Atletico Madrid (76 puncte).

Ultima reuniune gastronomică a echipei, cel puţin cunoscută, a avut loc în ianuarie 2020, la câteva zile după instalarea ca antrenor a lui Quique Setien. 

Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri