Urmărește emisiunea live
Messi vrea schimbare. Jocul de la venirea lui Setien NU este pe placul lui
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Prima echipă a Barcelonei nu s-a adaptat încă la filosofia de joc a lui Quique Setien.

Prima echipă a Barcelonei nu s-a adaptat încă la filosofia de joc a lui Quique Setien, conform Marca. Fostul antrenor de la Las Palmas și Real Betis l-a înlocuit pe Ernesto Valverde în ianuarie, când bascul a fost dat afară de la club.

„Niciodată nu am avut dubii despre echipa pe care o avem și nu mă îndoiesc că încă putem câștiga totul în acest sezon, dar nu jucând cum am jucat până acum", a spus Lionel Messi. „Am fost suficient de norocos încât să joc în Champions League în fiecare sezon și știu că nu putem câștiga tot dacă jucăm cum am jucat".

Setien a promis fotbal spectaculos

La venirea pe Camp Nou, Setien a promis fotbal bun, după ce o parte din fanii echipei s-au săturat de stilul conservativ de joc al lui Valverde. Cu toate acestea, cu comentariile lui Messi, se pare că Barcelona nu a jucat așa cum spera că o să o facă.

Setien a folosit sistemele 4-3-3, 3-5-2 și 4-4-2, însă rezultatele nu s-au schimbat indiferent de filosofia sa de joc despre care consideră că provine direct din stilul lui Johan Cruyff.

Rezultatele noului antrenor

Din primele 12 meciuri ale antrenorului Barcelonei, 8 au fost victorii, 3 au fost remize, iar unul a fost eșec. Din acele victorii, 6 au fost victorii obținute la un singur gol distanță.

Una dintre remize a venit în Champions League, împotriva lui Napoli, în optimi, iar atunci când competiția va reveni, Setien va fi nevoit să demonstreze tot ceea ce poate, chiar și în fața căpitanului său, Lionel Messi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel