METEO. Vremea se răcește. Unde va ninge și unde va ploua
Autor: Crişan Andreescu pe 07 mai 2020 / 07:53 | Vremea

Meteorologii anunță o răcire a vremii la nivelul întregii țări, cu ploi în cea mai mare parte a țării și ninsori viscolite la munte. 

JOI

Regimul termic va fi caracterizat de valori mai coborâte decât cele specifice perioadei în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporare și local va ploua, în general slab, în regiunile centrale, estice și sud-estice și izolat în rest. La munte, precipitațiile vor fi mixte, iar în zona înaltă vor predomina ninsorile. Vântul va continua să prezinte intensificări la munte, cu viteze ce vor depăși 60...70 km/h, iar în zona înaltă, cu precădere a Carpaților Meridionali și de Curbură, pe parcursul zilei va sufla tare, cu rafale de 120...140 km/h.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, iar cele minime se vor încadra între -1 grad în depresiunile din estul Transilvaniei și 10 grade pe litoral.

BUCUREȘTI.  Vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi temporar noros și trecător, în prima parte a intervalului, vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua, când la rafală se vor înregistra viteze în jurul a 40 km/h. Temperatura maximă va fi de 18...19 grade, iar cea minimă de 6...8 grade.

VINERI

Vremea va deveni în general frumoasă, dar mai rece decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, mai ales în jumătatea de est a teritoriului, unde la începutul intervalului, izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, ziua, la munte și în regiunile estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 22 de grade, iar cele minime între -2 și 11 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI. Vremea va deveni în general frumoasă, dar în continuare ușor mai rece decât în mod normal Cerul va fi variabil, iar coborâtă în zona preorășenească.

SÂMBĂTA

Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi în toată țara, astfel că valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, dar numai izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată, cu probabilitate mai mare în nordul şi nord-estul ţării. Vântul va fi moderat pe litoral şi la munte şi va sufla slab în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 25 de grade, iar cele minime între 1...2 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali și 13...14 grade în Dealurile de Vest. Izolat vor fi condiţii de ceață.

BUCUREȘTI. Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice, în creştere, vor fi normale pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 9...11 grade.

Te-ar putea interesa și ....
Vremea Vezi toate articolele
Crossuri parteneri