METODA POMANA, înșelăciune de Paște. Poliția Română, avertisment
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Am solicitat un punct de vedere al Inspectoratului General al Poliției Române despre metodele infractorilor de a păcăli românii în această perioadă.

”Este perioada Sfintelor Paște și o altă metodă cunoscută este Metoda Poamana. Infractorii pot încerca să pătrundă în locuință sub pretextul oferirii unor bunuri, ca donație. Reamintim cetățenilor să nu permită accesul în locuință persoanelor necunoscute și să primească daruri doar de la apropiați.

Monitorizarea unor astfel de comportamente reprezintă o prioritare a Poliției Române, iar analizele efectuate nu relevă apariția unor astfel de cazuri la noi în țară. În această perioada se constată chiar o scădere a faptelor de natura penală. Zilnic acționează peste 13.000 de polițiști în sistem integrat alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne și reprezentanți ai armatei pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

Acesta este un efort comun, la care cu toții ne putem aduce aportul, pentru a putea trece peste aceasta situație cu bine.

Vă mulţumim pentru încrederea acordată şi vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate în rezolvarea problemelor ce intră în competenţa informaţiilor de interes public”, a transmis Inspectoratul General al Poliției Române la solicitarea DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel