Michael Robinson a murit. Fotbalist, comentator și prezentator, ucis de o boală cumplită
Autor: Mircea F. Cristian pe 28 apr 2020 / 11:44 | Fotbal

Michael Robinson, fostul atacant de la Liverpool și al naționalei Irlandei, a murit la vârsta de 61 de ani.

Michael Robinson, care a mai jucat și la Manchester City și Preston, un popular prezentator TV acum, a fost diagnosticat cu cancer de piele în 2018. Anunțul a fost făcut pe pagina sa oficială de Twitter: "Cu o tristețe extraordinară, vă informăm despre moartea lui Michael. Lasă în urma sa un mare gol, dar și nenumărate amintiri, pline de aceeași dragoste pe care i-ați arătat-o. Vom fi veșnic recunoscători pentru că l-am făcut pe acest bărbat atât de fericit că ”nu a mers niciodată singur”. Mulțumim."

Robinson a câștigat Cupa UEFA, campionatul și Cupa Ligii Angliei cu echipa Liverpool, în 1983-84. De asemenea, și-a încântat fanii cu ”vrăjile” sale de pe teren atât la Brighton, cât și la QPR, înainte de a-și agăța ghetele în cui, în 1989, de la Osasuna. Robinson a marcat patru goluri în cele 24 de apariții cu Irlanda, între 1980 și 1986, înainte de a se dedica unei cariere în televiziune, unde a devenit o figură extrem de apreciată.

Sergio Ramos a fost printre primii care i-au adus un omagiu lui Robinson, printr-un mesaj pe Twitter: "Michael Robinson l-a cunoscut pe fiul lui Paqui și am avut norocul să-l cunosc pe Michael Robinson. Toată dragostea mea față de familie și prieteni. D.E.P. 'You'll Never Walk Alone'", conform The Sun.

Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri