Microbiștii îl vor putea urmări pe Messi curând. Data la care REVINE LaLiga
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Prima ligă spaniolă de fotbal, LaLiga, va reveni pe data de 11 iunie, iar următorul sezon va începe pe 12 septembrie, transmite președintele Javier Tebas.

Prima ligă spaniolă de fotbal, LaLiga, va reveni pe data de 11 iunie, iar următorul sezon va începe pe 12 septembrie, transmite președintele Javier Tebas, conform BBC.

Luni, șeful LaLiga a spus că primul meci de reîntoarcere a sezonului 2019-2020 va fi un derby între Real Betis și Sevilla.

Ducerea la bun sfârșit a campionatului este mai importantă decât începerea

„Suntem pregătiți, iar lucrul important este data la care vom încheia campionatul”, a spus Tebas, pentru publicația spaniolă Marca. El a continuat, spunând că mediul audiovizual experimentează noi modalități de a oferi experiențe inedite pentru fanii care au așteptat două luni fotbalul spaniol.

Microbiștii care vor urmări meciurile de fotbal de acasă pot alege între două opțiuni: adevărata liniște de pe stadion sau simularea zgomotului de fundal cauzat de spectatori în mod normal.

LaLiga a încetat pe 12 martie din cauza noului coronavirus, iar primul loc este ocupat în acest moment de FC Barcelona, la 2 puncte distanță de a doua clasată, Real Madrid. Joi, și Premier League a anunțat revenirea fotbalului englez, însă acesta va începe pe 17 iunie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel