Microsoft a confirmat că Xbox Series X va avea 12 teraflops, dublu față de One X
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Xbox Series X, următoarea consolă de jocuri video Microsoft, va fi cu mult mai puternică decât generația actuală.

Xbox Series X, următoarea consolă de jocuri video Microsoft, va fi cu mult mai puternică decât generația actuală, conform Engadget. Directorul Xbox, Phil Spencer, a dezvăluit că Series X va un GPU de până la 12 teraflops. În trecut, compania a anunțat vag că Series X va fi de două ori mai puternică decât Xbox One X.

Xbox Series X va avea un SSD NVMe ce va oferi viteze de încărcare foarte mari. În plus, chipsetul video RDNA 2 va permite consolei funcția de „Raytracing", ceea ce va oferi un „iluminat real, reflecții adevărate și acustică a luminii realistică, în timp real".

În afară de cuvintele pompoase despre noua consolă, Microsoft a mai oferit detalii despre caracteristicile pe care Xbox Series X le va avea. O nouă capacitate de „reluare rapidă" va permite intrarea instantă în jocuri, chiar în momentul în care utilizatorul oprise anterior consola.

În plus, Microsoft implementează „Dynamic Latency Input" (control dinamic al latenței) pentru a reduce timpul dintre apăsarea butoanelor de pe controller și acțiunile de pe ecran.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel