Microsoft a dat lovitura. Cifre incredibile pentru Xbox Game Pass
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Microsoft a câștigat pariul cu abonarea la un serviciu de jocuri.

Microsoft a câștigat pariul cu abonarea la un serviciu de jocuri, conform Engadget. Compania a dezvăluit că mai mult de 10 milioane de gameri plătesc pentru Xbox Game Pass, serviciul de tip buget care include o bibliotecă mereu schimbătoare de titluri proprii sau de la terți.

Compania americană a lansat platforma pentru deținătorii de console Xbox în iunie 2017, iar la doi ani distanță Game Pass a apărut în beta pentru utilizatorii de computere personale. În prezent, utilizatorii pot plăti individual pentru servicii: 10 dolari pe lună pentru console și 5 dolari pe lună pentru PC.

Mai mulți prieteni online

Într-o postare pe blog, șeful Xbox Phil Spencer a explicat cum ajută Game Pass în contextul coronavirusului. Abonații se joacă „de două ori mai mult" față de martie, a spus el, adăugând cumulat 23 de milioane de prieteni pe Xbox Live.

„Este o creștere de 70% în prietenie pe serviciu", a adăugat Spencer. În plus, sesiunile multiplayer din Game Pass au crescut cu 130%.

„Am avut cifre record în gaming, în acest trimestru:

- Xbox Live are aproape 90 de milioane de utilizatori activi

- Xbox Game Pass are mai mult de 10 milioane de abonați

- Project xCloud are sute de mii de utilizatori activi în preversiunea din 7 țări, iar multe altele urmează", transmite Frank X. Shaw, de la echipa Microsoft.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel