Urmărește emisiunea live
Miercurea Neagră la DC NEWS TV, cu Chirieac, Tache şi Ciuvică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Captură video
Captură video
Bogdan Chirieac, Diana Tache şi Mugur Ciuvică revin miercuri, 16 iunie 2021, la DC NEWS TV şi Gold FM, pentru o nouă ediţie a emisiunii Miercurea Neagră. 

Diana Tache - jurnalist, Bogdan Chirieac - analist politic şi Mugur Ciuvică - președinte al Grupului de Investigații Politice (GIP) vor analiza principalele evenimente politice ale săptămânii, mercuri, 16 iunie, în emisiunea "Miercurea Neagră". 

Miercuri, 16 iunie, de la ora 12:00, emisiunea Miercurea Neagră este difuzată pe DC News, DCNews TV și la postul de radio Gold FM, precum și pe paginile de Facebook. 

Nu ratați emisiunea explozivă a săptămânii!

Chirieac, teorie despre congresul PNL la ultima ediţie a emisiunii 

"E o teorie nouă cum că președinții de filiale PNL, cei care vor vota în 25 septembrie, vor da senzația că-i fac pe plac președintelui Klaus Iohannis, adică mergem cu, Cîțu, mai ales că el e premier și lumea mai are nevoie de el și în momentul H vor face cum s-a întâmplat în cazul lui Cristian Bușoi, îl vor vota pe bătrânul Ludovic Orban, care e mult mai înclinat către compromis și dialog și care poate satisface mai bine pretențiile baronilor PNL", a declarat Bogdan Chirieac. 

În ceea ce privește cazul lui Cristian Bușoi, analistul politic a completat că totul s-a întâmplat în anul 2016. "Era vorba să candideze și nu s-a mai ales și a zis președintele că-l sprijină și nu l-a mai sprijinit. De altfel, el trebuia să fie și la Primăria Capitalei candidat.

Mie nu-mi vine să cred că vor îndrăzni să-l calce pe bombeu pe ditamai președintele, cei din PNL, la sfârșitul celui de-al doilea mandat, omul mai având trei ani de mandat și mai având un pic de putere în țara asta", a spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel