Mihaela Bilic: Așa arată frunzele din care se obține extractul cu puteri magice
Autor: Rodica Mitu pe 23 noi 2020 / 18:28 | Sanatate

Dr. Mihaela Bilic a făcut precizări importante despre Ginkgo Biloba.

„Ginkgo Biloba, arborele cu frunze în evantai. Numele vă este cu siguranță cunoscut, dar poate nu știați că așa arată frunzele din care se obține extractul cu puteri magice: ușurează și ameliorează circulația periferică, are acțiune anticoagulantă și antiagregantă (fluidizează sângele și împiedică formarea de cheaguri), crește oxigenarea creierului, încetinește îmbătrânirea celulară (efect antioxidant), îmbunătățește funcțiile cerebrale, stimulează memoria și concentrarea”, a scris Mihaela Bilic pe contul său de Instagram. 

„Chinezii folosesc decoctul de Ginkgo Biloba în afecțiunile respiratorii (astm și bronșită), iar industria cosmetică utilizează Gingko în multe creme, datorită efectului protector și reparator al pielii.

Recunosc că e prima oară când am văzut frunze de Gingko toamna. Copăcelul găsit de mine era un “pui” mic, însă am auzit că spectacolul e fascinant când începe “să plouă” cu frunze galbene dintr-un arbore gigant, vechi de 1000 ani și înalt de 40 metri”, a adăugat Mihaela Bilic. 

 

 

          View this post on Instagram                      

A post shared by Mihaela Bilic (@doctorbilic)

Te-ar putea interesa și ....
Sanatate Vezi toate articolele
Crossuri parteneri