Mihaela Bilic, medic nutriționist, dă TOTUL pe față: secrete alimentare, minciuni, falsă reclamă
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Medicul nutriționist Mihaela Bilic lansează o provocare timp de 100 de zile.

„Într-o lume în care opiniile se cumpără și părerile sunt determinate financiar, eu am decis să fiu excepția de la regulă. Într-o lume în care liderii de opinie și influence-rii au tarife bine stabilite, eu am hotarât să nu fiu de vânzare. Într-o lume în care nimeni nu mai spune ce crede/simte, ci numai ce trebuie/ce dă bine, eu aleg să fiu autentică, onestă, imparțială.

Ce vă propun?


O interacțiune unică, cinstită, "pe bune" între mine, ca medic nutriționist, și voi, ca simpli consumatori care își doresc să fie corect informați.

Care e scopul?

Să vă împartășesc toate lucrurile pe care le știu, le descopăr, în care cred. Fără niciun interes ascuns, doar pentru binele vostru.

Ce presupune asta?

Postări făcute cu regularitate pe INSTAGRAM despre produsele alimentare, cu toate bunele și relele lor, indiferent de marca sau țara de origine, cu informații clare și după criteriile care fac sens în opinia mea. Totul spus "pe față", transparent, fără cenzură.

Cum se va întâmpla concret?

Mă voi transforma în călăuza și sfătuitoarea voastră alimentară, vă voi aduce în atenție produse care merită să fie consumate, brand-uri care își fac treaba cu seriozitate și producători de încredere, cu simț de răspundere față de consumator. Pe de altă parte voi sancționa neregulile, minciunile și falsa reclamă, astfel încât alegerile voastre să fie mai ușoare, în cunoștință de cauză.

Care e miza?

Ca împreună să facem o schimbare: eu să vă lămuresc toate întrebările și secretele alimentare, iar voi să vă recăpătați încrederea în mâncare. Fără ascunzișuri, fără prejudecăți, fără favoritisme sau jumătăți de măsură. Și, mai ales, fără nicio condiționare de ordin financiar!

Psihologii spun că pentru orice schimbare e nevoie de 100 de zile. Eu vă propun că începând de luni, timp de 3 luni să avem un parteneriat bazat pe onestitate, sinceritate, fair-play, încredere și respect reciproc. Promit să spun doar ceea ce cred, ce îmi dictează priceperea și conștiinta, fără să încerc să vă conving- nici să consumați, nici să mă credeți pe cuvânt. Dacă va fi cazul, nu mi-e teamă să recunosc nici că am greșit, nici că nu știu toate răspunsurile. (...)

Am să vă spun ce brânză îmi place, care pâine o consider mai bună, de unde îmi cumpăr carnea sau ce noutăți au apărut în vitrina de prăjituri sau la raftul de băuturi răcoritoare. Am să vă recomand produsele pe care și eu le consum, am să descopăr și am să testez lucruri ce merită promovate, cumpărate. Iar celor care mă vor acuză că fac reclamă, am să le răspund: DA, dar o reclamă atipică, pentru care nu primesc bani, ci îi cheltuiesc pe ai mei. (...)

Din 19 august 2019 timp de 100 de zile”, a scris Mihaela Bilic pe contul de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel