Urmărește emisiunea live
Mihaela Bilic nu-și arată deloc vârsta! Câți ani are celebrul nutriționist
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Mihaela Bilic
Mihaela Bilic
Mihaela Bilic arată mult mai tânără decât vârsta pe care o are.

Mihaela Bilic este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați nutriționiști din țara noastră. Ea are 51 de ani și, după cum se poate vedea, nu-și arată deloc vârsta! Mihaela Bilic s-a născut pe 26 mai 1970, în Câmpina.

Absolventă a Facultăţii de Medicină de la Bucureşti, Mihaela Bilic este de mai bine de 20 ani medicul nutriţionist care vrea să aducă din nou bucuria şi plăcerea pe mesele românilor.

Autoarea unor cărţi de succes, vândute în mii de exemplare, promotoare a multor campanii de educaţie nutriţională, Mihaela Bilic şi-a propus să le redea oamenilor încrederea în mâncare, arătând că sănătatea are gust! Prin intermediul numeroaselor emisiuni TV la care a fost invitată, dar şi în cadrul conferinţelor şi seminarelor pentru publicul larg, sfaturile şi recomandările ei au ajuns în multe case şi au ajutat mulţi români.

Ca medic primar în specialitatea diabet şi boli de nutriţie, cu un masterat de psihonutriţie la Paris, Mihaela Bilic ne îndeamnă să facem din mâncare un prieten şi din alimentaţia sănătoasă şi echilibrată un stil de viaţă!

Studiu despre zahăr. Bilic: Nu era destul că îngrașă, îmbătrânește, face carii dentare, crește colesterolul în sânge, acum mai aflăm ceva

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a făcut referire la un studiu despre zahăr. 

„Zahărul scade imunitatea. Nu era destul că zahărul îngrașă, îmbătrânește, face carii dentare și crește colesterolul în sânge. Acum aflăm că afectează grav rezistența organismului la boli”, și-a început astfel medicul nutriționist Mihaela Bilic pe contul de Instagram. 

„Un studiu făcut de Universitatea Loma Linda din California a arătat că o doză de băutură răcoritoare, ce conține 7 lingurițe zahăr (30g), declanșează după numai 5 minute o scădere cu 35% a capacității de fagocitoză a globulelor albe responsabile de apărarea imunitară, efect ce durează câteva ore. Consumul a 100g zahăr, cât conține un litru de suc, duce la o scădere dramatică de 97% a răspunsului imun!

Concluzia: zahărul rafinat nu conține nici nutrienți, nici oligoelemente, ci doar calorii goale. El favorizează procesele oxidative și inflamatorii, crește nivelul de aciditate din organism, fragilizează țesuturile și sistemul imunitar. Deci nu ne face viața mai dulce, ci doar ne “ruginește” mai repede”, a conchis Mihaela Bilic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel