Mihaela Buzărnescu S-A DECIS. Ce face după ridicarea stării de urgenţă
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Tenismena Mihaela Buzărnescu a luat o decizie cu privire la ce va face după ridicarea stării de urgenţă în România. 

Mihaela Buzărnescu a spus, pentru Mediafax, că nu crede în relaxarea măsurilor în privinţa epidemiei de coronavirus. Jucătoarea de tenis nu va ieşi afară din casă nici după 15 mai, adăugând că, probabil, după Revelion, viața sa va reveni la normal.

„Pe 15 mai sper din tot sufletul să pot merge la antrenament, nimic altceva, fiindcă sincer îmi este teamă puţin, de perioada ce urmează, dacă va fi o perioadă de relaxare şi voi continua să stau cât mai mult izolată şi sincer mi-am propus să nu ies nicăieri până după Revelion, nu restaurante, nu mall-uri, nu ieşiri. Voi face doar antrenamentele strict necesare şi mers acasă şi eventual cumpărături alimentare. Nu vreau să mă expun pentru că sunt sceptică", a spus Mihaela Buzărnescu.

"Nu cred în reluarea tenisului"

Mihaela Buzărnescu nu crede că se va putea realua tenisul în această vară. A precizat că va avea nevoie de două luni de antrenamente pentru a ajunge la o formă bună pentru turnee.

„Sunt sigură că rezistenţa mea nu mai este ca înainte pentru că înainte făceam trei antrenamente pe zi", a mai declarat sportiva. 

Buzărnescu şi-a sărbătorit ziua de naştere în izolare. Luni, 4 mai, jucătoarea de tenis a împlinit 32 de ani, şi a petrecut alături de părinţii ei. Sportiva a precizat că a avut parte şi de câteva surprize. A primit flori şi torturi la uşă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel