Mihaela Rădulescu, prima reacție după ce Dani Oțil s-a căsătorit. Ce mesaj a scris în ziua nunții
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Ce mesaj a publicat Mihaela Rădulescu, în ziua nunții lui Dani Oțil, fostul ei iubit.

Răzvan Simion și Daliana Răducan, prima fotografie de la nunta lui Dani. Lidia Buble, mesaj SUBTIL, după ce NU a fost invitată

După ce au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au decis să se căsătorească. Cei doi s-au căsătorit sâmbătă, 15 mai, în prima zi de relaxare a măsurilor de restricție împotriva pandemiei de COVID-19.

Îmbrăcați elegant, emoționați și extrem de îndrăgostiți, cei doi s-au fotografiat, iar imaginea a fost publicată de iubita matinalului de la Neatza.

Cei doi au decis să facă primul pas chiar la restaurantul pe care îl deține Dani Oțil.

"Domnul și doamna Oțil", a scris Gabriela Prisacariu în dreptul fotografiei. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, NUNTĂ în secret, chiar în aceste momente. Primele IMAGINI, cât de frumoși sunt

Ce a scris Mihaela Rădulescu în ziua nunții lui Dani Oțil

Mihaela Rădulescu a postat un mesaj subtil pe pagina sa de Instagram, în cea mai fericită zi a fostului ei iubit. Mesajul ei face referire la cât de important este prezentul și cum fiecare clipă merită trăită.

"Zâmbește-le persoanelor triste.

Plantează o floare sau un pom.

Reciclează sticlele de plastic.

Donează sânge.

Petrece o oră ajutând copiii din orfelinate sau vreun vecin.

Fă o mică donație unor persoane care au nevoie.

Gândește-te cât ești de norocos cu ceea ce ai în jurul tău.

Nu ai cum să te simți trist după ce le faci un bine celor din jur, naturii sau ție însuți", a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Mihaela Rădulescu rupe tăcerea despre Dani Oțil, la mai bine de șase ani de la despărțire

Mihaela Rădulescu a făcut dezvăluiri despre Dani Oțil, la mai bine de șase ani de la despărțirea de el și după ce matinalul de la Neatza abia își ceruse iubita de soție. 

Chiar dacă nimeni nu le-a dat vreo șansă din cauza diferenței uriașe de vârstă, pentru că Mihaela Rădulescu era cu 11 ani mai mare, cei doi au reușit timp de șase ani să le demonstreze cârcotașilor că vârsta nu este un impediment, atâta timp cât există iubire adevărată. 

Deși în 2014, au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate, Mihaela și Dani au rămas în relații bune, iar vedeta se bucură pentru fericirea fostului ei iubit.

”Mă bucură fericirea oricui, cu atât mai mult a celor cu care mi-am împărțit bucăți de viață. Nu sunt genul de muiere care crede că „alta ca mine nu mai găsește”. E un țățism, sincer. Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită cu un bărbat de care nu mai ești legată. Happy end pentru toți, așa-s poveștile frumoase”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru viva.ro

Dani Oțil, tătic pentru prima dată

Dani Oțil a anunțat într-o postare publicată pe pagina de Facebook că va deveni tătic.

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil... Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre... Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule...Pentru toți... Hai ca am glumit...nu pt voi, ci pentru noi...O să avem un copil!”, arată postarea.

„Am decis să spun aici, pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a intervenit Gabriela Prisăcariu în textul postării.

De asemenea, partenera lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu, a scris pe Facebook că „am tot primit mesaje de genul *Să te văd după ce faci un copil dacă o să mai arăți așa!* Challenge accepted!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel