Mihai Bendeac a cerut-o de soție pe Loredana Groza. Răspunsul divei din Onești, viral. "Chem un echipaj SMURD"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Loredana Groza a fost cerută în căsătorie. 

Adi Minune, exclus din maneaua lui "Lori de la Onești". Costi Ioniță a dezvăluit motivul: Nu ai succes. Muzica mai trebuie să fie luată și în joacă

Loredana Groza, făcută praf. Comentariu genial din partea unui fan, aluzie la Fuego: A zis băiatu' că vrea

Mihai Bendeac a cerut-o de soție pe Loredana Groza pe rețelele de socializare, iar răspunsul celebrei artiste nu a întârziat să apară. 

De câteva luni bune, cântăreața face ravagii pe Internet și reușește să stârnească o mulțime de comentarii din partea bărbaților, unii dintre ei celebri.

Deși controversele legate de noua sa piesă alături de "regii" manelelor părea să le fi dat uitării pe cele despre ținutele etravagante și fotografiile editate, cele din urmă au reapărut și l-au provocat pe Mihai Bendeac să o ceară de soție.

"Vrei să fii soția mea?", a scris Mihai Bendeac într-un comentariu pe pagina artistei.

Ca să fie sigur că marea lui întrebare nu se pierde printre numeroasele mesaje pe care vedeta le primește de la fani, actorul a făcut un screenshot și a încărcat imaginea pe InstaStory, unde a etichetat-o pe Loredana Groza și a mai adăugat: "Lori, mă vrei?". (Vezi GALERIA FOTO)

Răspunsul Loredanei Groza

La doar câteva minute după ce i-a văzut postarea, cântăreața a republicat captura de ecran a actorului și i-a răspuns: "Mai întrebi?"

"Trebuie să-mi anunț familia. Chem un echipaj SMURD să fie aici în caz de ceva", a continuat Bendeac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel