Mihai Bendeac: Ăsta a fost un vot de protest!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mihai Bendeac / Captură Antena 1
Mihai Bendeac / Captură Antena 1
În ediția 9 a sezonului 10 „iUmor”, s-a prezentat și Chase Magic.

Chase are 26 de ani și este magician. El a venit la iUmor pentru a transforma imposibilul în realitate pentru jurații iUmor și public. Cu o stare de spirit explozivă și mereu plin de energie, Chase recunoaște că are și momente în care e trist.

„Am văzut intrând pe scenă ceva mega vioi, mega energic. (…) Venea o chestie peste noi, dar era prea mult”, a spus Mihai Bendeac despre Chase.

Chase a încercat un număr de magie, pregătind o valiză din sticlă, goală, în care urma să apară fix ce se gândeau jurații.

La Mihai Bendeac au apărut niște flori din staniol colorat în cutie, iar la Delia, pentru că se vedea ce e pe capacul valizei, urmau să cadă niște bani.

După ce i-a ieșit numărul într-un final, Delia a observat ceva la concurentul iUmor. Chase era bronzat doar pe jumătate de față, din cauza măștii.

Magicianul a mărturisit că a fost în Peru pentru a-și cere prietena de soție.

Jurizare Chase Magic

„O apariție memorabilă la iUmor. Acest domn volubil a venit încărcat de energie pozitivă (…) și totuși s-a ales praful și misterul de numele lui”, a spus Cheloo.

„Dacă în locul meu ar fi Andi Moisescu, ți-ar spune că în atât de multe sezoane a văzut foarte multe numere de magie, dar continuă să fie surprins”, a zis și Mihai Bendeac.

„Momentul tău a fost unul de aur”, i-a transmis Delia.

Chase Magic a primit un like de la Delia.

Lui Mihai Bendeac i s-a șoptit în cască că nu a spus nimic despre numărul concurentului. Atunci Mihai s-a simțit nevoit să completeze: „Ai venit cu foarte multă veselie. (…) Am văzut într-adevăr foarte multe numere de magie, dar un număr ca acesta nu am văzut niciodată. De aceea îmi schimb votul.”

Astfel, concurentul a primit două like-uri de la jurații „iUmor”.

„Ăsta a fost un vot de protest”, a recunoscut Mihai Bendeac după ce producătorul i-a șoptit în cască, notează a1.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel