Mihai Chirica: Consilierilor USR PLUS li s-a interzis politic să voteze bugetul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Primarul Mihai Chirica a spus că bugetul adoptat miercuri, după două tentative eșuate, a fost făcut pe „baza unei largi dezbateri politice”.

Am avut discuții cu mare parte din consilierii USR PLUS, care au venit să-mi transmită faptul că li se interzice politic să voteze acest buget, a declarat, miercuri, 12 mai, Mihai Chirica, după adoptarea bugetului orașului.

Primarul Mihai Chirica a spus că bugetul adoptat miercuri, după două tentative eșuate, a fost făcut pe „baza unei largi dezbateri politice pe parcursul a multor întâlniri și a multor zeci de ore în care zeci de amendamente aduse la proiectul propus au fost filtrate, au fost aprobate multe, și în cele din urmă au dat o formă concretă acestui buget”.

Edilul le-a mulțumit celor 14 consilieri locali care au votat bugetul orașului.

„Din păcate, unii parlamentari ai USR PLUS au încercat să schimbe gândirea rațională a consilierilor din CL Iași, încercând să deturneze într-un mod incorect și ilegal, aș putea spune, ceea ce ei trebuie să facă pentru cei care i-au votat. Am avut discuții cu mare parte din consilierii USR PLUS, care au venit să-mi transmită faptul că li se interzice politic să voteze acest buget”, a mai spus Mihai Chirica.

Acesta i-a mulțumit lui Cezar Baciu, consilierul local USR PLUS care a votat proiectul de buget, notează Mediafax.

Bugetul orașului Iași a fost respins de două ori, după ce consilierii locali USR PLUS au refuzat să voteze proiectul propus de primarul Mihai Chirica și susținut de PNL și PMP.

VEZI ȘI: Renumărarea voturilor, încheiată. Drăgan, avocatul lui Tudorache: Vom acționa pe toate căile legale!

VEZI ȘI: Record după record în pandemie. Andrei Baciu: România a mai depășit o bornă

VEZI ȘI: Coșmarul prin care a trecut Titi Aur având Covid-19. Mesajul său pentru cei care neagă boala

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel