Mihai Chirica, noi atacuri la adresa Poli Iaşi. "Un lot de 33 de jucători, dar nu ai de unde sorta 11"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Facebook Mihai Chirica
Sursa: Facebook Mihai Chirica
Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi, a lansat un nou atac la adresa echipei locale, Poli Iaşi, după o nouă înfrângere în Liga 1. 

„Mi-am respectat, în cea mai mare parte, promisiunile făcute către acest club, și ei și Consiliul Local. N-am niciun angajat la primărie care să aibă, în momentul de față, capacitatea de a antrena clubul Politehnica Iași. Clubul nu este înregistrat pe Consliul Local, deci trebuie să încercăm prin dialog să îi determinăm să facă ceva la club.

E o situație care nu a trecut cu vederea, pot să spun că rezultatul de ieri mi-a stricat ziua față de multe alte probleme pe care le-am avut, nu o voi lăsa să treacă așa neobservată.

Eu aș vrea să văd o schimbare de ton. Cred că duhul blândeții nu prea își mai are loc la clubul Politehnica Iași, se cam duce într-un 'dolce farniente' din partea tuturor. Un lot de 33 de jucători, dar nu prea ai de unde sorta 11, deci cred că lucrurile sunt puțin mai profunde decât par la prima vedere și vreau să văd punctul de vedere al Consiliului Director de mâine”, a spus Chirica, la Liga DigiSport.

Poli Iaşi, pe ultimul loc 

Primarul din Iaşi a mai criticat echipa şi în trecut, din cauza rezultatelor slabe. 

"Ce pot să le spun? Să mă lase. Așa pot să iau și eu bătaie. Mă duc și eu să joc un meci, că și așa se ia bătaie aici. Ce te pui că e 3-0 sau 4-0. Stau și eu și iau bătaie cu 4-0. La vârsta mea și la ce știu despre fotbal, iau și eu bătaie de la Voluntari, Chindia. Tot felul de echipe din astea de mă doare capul când mă uit pe hartă. Eram bunișor la geografie, dar nu par a fi nicio capitală de nicio regiune. Sunt niște comune care gravitează în jurul unor orașe mai mari. Și când îi prind pe moldovenii ăștia vrednici îi ard de le sună apa în cap", spunea în trecut Mihai Chirica.

VEZI ŞI Mihai Chirica îi critică pe fotbaliştii lui Poli Iaşi: Să le fie rușine! Îi ard de le sună apa-n cap

Poli Iași este ultima în Liga 1, cu 16 puncte după 24 de etape, la șase puncte distanță de următoarea clasată, Hermannstadt. În următoarea etapă, moldovenii vor juca în deplasare, cu FC Argeș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel