Mihai Fifor: Orban, ”nebunul” de sacrificiu. Nu va mai exista ”a doua oară”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Mihai Fifor, secretar general al PSD, a anunțat că, dacă va fi nominalizat a doua oară Ludovic Orban ca premier, va fi atacată decizia la CCR, considerând că se aplică aceeași măsura ca la miniștri. 

”Orban, ”nebunul” de sacrificiu de pe tabla de șah a lui Iohannis! Acesta e rolul mărunt pe care i l-a rezervat președintele, cel de ”premier respins”.

Probabil a simțit și el că e prea frumos ca să poată fi adevărat. Iar ca să nu facă pe ”nebunul”, Rareș Batistuță l-a amăgit că tot pe el îl va pune Iohannis și a doua oară.

Dar vă spun că nu va exista ”a doua oară” pentru Sică.

Așa cum la remaniere Guvernul trebuie să vină cu ALTĂ propunere de ministru, atunci când președintele o refuză pe prima, tot așa, Iohannis va trebui să vină cu ALTĂ propunere, după ce Sică va fi respins de Parlament.

Iar dacă președintele va face pe „nebunul", există desigur calea sesizării conflictului juridic de natură constituțională.

Deci, dragi români, puteți răsufla ușurați! Orban nu va fi premierul României! Va fi cel mult un ”premier respins”, după care va redeveni... șomer.” a scrie Mihai Fifor, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel