Mihai Gâdea, dezvăluire TERIBILĂ cu un profesor: "Ne UMILEA. Avea poezioare TÂMPITE! Zicea: Ține minte CINCI cuvinte..."
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea a făcut o dezvăluire șocantă în direct. 

"Avem un profesor, nu o să-i spun acum numele, venea și lua catalogul și găsea câte o rimă, avea o plăcere să găsească o rimă la fiecare nume. Și la fiecare găsea câte o formă de umilință. Avea tot felul de poezioare tâmpite. Ne zicea: "Ține minte cinci cuvinte, ești mai prost ca înainte".

Astea erau simple, dar unele erau ironii și batjocuri pe față, până când le-am zis colegilor. Desigur, copiii, când aud lucruri de genul acesta, toți râd. Îl batjocorește pe unul și toți râd. Ne-am dus într-o pauză și am zis: Mă, știți ceva, dacă mai râde vreunul la glumele ăstuia...De ce să râdem? Că-și bate joc de noi, de fiecare dintre noi pe rând. De ce să faceți asta?!

Și în momentul în care el a venit și a început să facă toate porcăriile alea și nu mai râdea nimeni în clasă, dintr-o dată el se simțea prost. Sigur, au fost și momente în care unii dintre noi ne-am ridicat, ne-am bătut, am făcut scandal ca să nu-i mai umilească sau să-i bată...", a dezvăluit Mihai Gâdea, în direct la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel