Mihai Petre RUPE tăcerea, după DECIZIA Pro TV: "ASTA s-a DORIT! Te ia întotdeauna pe NEPREGĂTITE"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Mihai Petre a rupt tăcerea despre plecarea de la "Românii au talent".

Vestea că Mihai Petre nu va mai face parte din juriul "Românii au talent" a surprins întreaga lume, iar acum, dansatorul a vorbit despre această decizie a reprezentanților Pro TV. 

Se aștepta la o astfel de decizie?

"Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur... Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu", a declarat Mihai Petre, pentru click.ro.

A rămas în Pro TV? Crede că era cel mai dur jurat și ai greșit cu ceva?

"Eu, în momentul acesta sunt liber de contract și analizez opțiunile pe care le am pentru a continua drumul în tv, pentru că vreau să fac în continuare televiziune, cred că am de spus câte ceva.  

Nu știu ce au gândit alții, dar pot să spun ce cred eu și ce simt eu. Simt, și asta mi-am propus întotdeauna, să fiu cât se poate de onest. Să exprim liber ceea ce gândesc și să dau un feedback cât se poate de corect în contextul în care mă aflam, într-o competiție de talente și al unui show televizat. Întotdeauna, cu respect pentru concurent, și întotdeauna având de-a face numai și numai cu actul artistic prezentat și nicidecum cu persoana pe care am avut o în față. Asta a fost filozofia mea, consider că nu am greșit cu nimic, nu am ce să-mi reproșez, sunt 100% împăcat, pentru că întotdeauna am încercat să dau un feedbak cât se poate de adevărat și să ajut concurentul să reflecteze. În rest, speculații sunt. Îți pot spune ce simt eu și ce mi-am dorit în calitatea asta de jurat", a completat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel