Mihai Stoica: Transmiteți TUTUROR apropiaților. E periculos, parșiv!
Autor: Andrada Oana pe 18 sep, 19:09 | Fotbal

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a tras un semnal de alarmă.

Directorul sportiv de la FCSB, Mihai Stoica, a fost infectat cu Covid-19. Oficialul roș-albaștrilor a dezvăluit că și-a revenit, dar a avut mari probleme de sănătate.

În acest sens, Mihai Stoica a îndemnat toți românii să le transmită apropiaților că virusul SARS-CoV-2 este „foarte periculos” și „foarte parșiv”. Directorul sportiv de la FCSB a precizat că a respectat toate măsurile de protecție și, cu toate acestea, a făcut o formă „destul de severă”.

„Transmiteți tuturor apropiaților, o spun din proprie experiență! Mesajul meu: e foarte periculos acest virus, e foarte parșiv. Eu am umblat peste tot cu mască. Până și în casă stăteam separat de membrii familiei. Cu toate acestea, am făcut o formă destul de severă. Foarte multe simptome, sunt bine doar de două zile. Zece zile n-am fost bine deloc. Să-ți ia complet pofta de mâncare și să te simți obosit în permanență nu e OK deloc. Tușeam non-stop.

Am avut probleme foarte mari, dar eu n-am avut nicio legătură cu echipa. Dinainte de a fi depistat pozitiv nu am stat alături de echipă. Eu am făcut 16 teste până acum, primele 14 au fost negative. E un dușman foarte pervers, unde ai o problemă acolo acționează. Am discutat cu multe persoane care au fost infectate, au auzit atâtea variante de simptomatologie. E de speriat!“, a spus Mihai Stoica la DigiSport.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri