Mihai Trăistariu: ”Vreau să fiu cobai pentru vaccinul anti-COVID”. Cum își motivează decizia
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Mihai Trăistariu surprinde! A anunțat că va fi cobai pentru vaccinul anti-COVID-19.

Vestea că vaccinul anti-COVID-19 este pe punctul de a ajunge în România a împărțit România în două. Unii consideră că este necesar să se vaccineze, în timp ce alții contestă eficiența acestui virus. Primii care se vor vaccina sunt cei din linia întâi, cadrele medicale. Cu toate acestea, se vorbește tot mai mult despre efectele secundare ale vaccinului anti-coronavirus, despre care nu se știe mai nimic.

Cântărețul Mihai Trăistariu a declarat, în exclusivitate pentru impact.ro, că va fi primul care va merge să-și facă vaccinul anti-COVID.

”Sper să se termine, sper că vaccinul o să rezolve problema și să nu fie doar un fâs. Eu o să mi-l fac primul, eu mi-am făcut și la gripa aviară vaccinul și nu am avut nimic. Eu încurajez oamenii să-și facă vaccinul, nu cred în atâtea speculații, că ne bagă cip-uri, că ne omoară. Nu cred așa ceva! Pur și simplu, cred că vaccinul în masă o să oprească pandemia, pe tot globul. Și atunci o să încurajez vaccinul”, a declarat artistul.

Vedeta încurajează românii să-și facă vaccinul anti-COVID-19, pentru a scăpa cât mai repede de această perioadă grea și a reveni la normal. 

”Carantina mă afectează foarte tare, noi oricum suntem blocați pe concerte și evenimente și ei (n.r. - autoritățile) nu înțeleg că totuși artiștii nu știu să facă altceva. Eu cunosc o grămadă de colegi care sunt disperați, nu știu să facă altceva, nu au surse de venit. Și atunci oamenii ăștia nu au cum să trăiască. Eu sunt mai norocos că am garsonierele și m-am salvat cu ele în vară, am strâns toți banii deoparte și îi țin până vara viitoare. Mi se pare frustrant să stau cu niște bani un an de zile în bancă ca să trăiesc așa. Nu suport ideea. Eu sunt un tip activ, vreau să muncesc, să fac ceva. Și aveam nevoie de activitate. Ne-au distrus pe toți! Puteau să ne lase cu distanțare, din doi în doi metri, cum o fi!”, a mărturisit cântărețul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel