Mihai Tudose, atac la Vlad Voiculescu: Venea doar sâmbătă la minister
Autor: Crişan Andreescu pe 15 apr, 07:00 | Personalități politice

Mihai Tudose

Europarlamentarul PSD, Mihai Tudose, face acuzații dure la adresa lui Vlad Voiculescu. Mihai Tudose  susține că se știa faptul că această coaliție de guvernare nu va rezista până la Paște, iar înlăturarea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății este doar preambulul.

„Toată lumea spunea că nu-i apucă Paștele împreună. Și Voiculescu s-a împins. El nu a fost ministru, el venea doar sâmbătă la minister. Doamna Moldovan semna tot, el nu avea drept de semnătură practic. Mai mult încurcau decât rezolvau”, a comentat Mihai Tudose la Antena 3.

Mai mult decât atât, social-democratul susâine că Ludovic Orban ar avea șanse să revină premierul României, doar dacă ”cei de la USR-PLUS se vor ține pe picioare” și îl vor contesta pe Florin Cîțu.

„Ludovic Orban se pregătește. Și-a pus treningul, vrea prim-ministru înapoi. Este opinia mea. Domnia sa se visează președintele României. Dacă cei de la USR-PLUS se țin pe picioare. Că acum s-au lansat și ei cu: nu-l mai vrem pe ăsta (n.r. Cîțu). E greu să dea înapoi. Doar că mâine președintele îi va pune la colț un pic pe coji de nuca, să-și revină, să facă o renegociere. Dar va fi foarte greu”, a mai adăugat Tudose.

 

Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri