Mihail Neamțu: Nicușor Dan mi-a zis că e foarte nemulțumit de Barna
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Dan Barna/ Foto Agerpres
Dan Barna/ Foto Agerpres
Purtătorul de cuvânt al PMP, Mihail Neamțu, a declarat că Nicușor Dan i-a mărturisit că este foarte nemulțumit de Dan Barna.

„Nicușor Dan mi-a zis la cafea că e foarte nemulțumit de Barna si înclină foarte puternic să voteze Theodor Paleologu. Și un fost ministru PSD mi-a mărturisit că Paleologu e un candidat bun. Poate fi cea mai frumoasa surpriza a acestei toamne", a afirmat Mihail Neamțu, sâmbătă la Școala de vară a PMP, de la Costinești.

„Dan Barna nu are o poveste, nu știm de unde vine”, a mai spus Neamțu.

El a mai spus că Dan Barna ar fi mai indicat pentru funcția de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, așa cum întocmai colegul său de alianță, Dacian Cioloș, l-ar fi caracterizat la un moment dat.

„Candidatul USR, hai să fim serioși, cea mai mare gogoașă al ultimilor doi ani. Dan Barna, total nepregătit pentru funcția de Președinte. Nu am nimic cu el, ar putea fi oricând, eu știu, un secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, așa cum l-a văzut și Cioloș, nu mai mult decât atât, dar nu are nicio anvergură internațională ca să poată vorbi el despre China, depre Rusia când o face, spune numai prostii", în opinia lui Neamțu, notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel